Free Delivery And Returns For Every Order!
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Veste

En vest er fantastisk at have i sin garderobe i vejrets overgangstider. Det giver nemlig mulighed for at du kan bruge nogle af dine lidt tyndere bluser og trøjer, da du blot kan tage en lækker vest udenpå. En vest giver ofte dit look lidt kant, og derudover er veste til kvinder også yderst moderne.

Vi du gerne have inspiration til de forskellige veste til damer der findes, så kig her på siden. Hos Milium fører vi nemlig et flot udvalg af veste fra nogle af de mest eksklusive mærker indenfor kvindemode. Så tag et kig på siden, og bestil den vest der matcher din stil.

Filters
Sort by

Leather vest

COSNA

Raiine Cosna leather vest. Skindvest som du kender den fra en three piece suit. Vesten er skåret i det blødeste lammeskind og har v-hals samt to paspolerede forlommer. Indvendigt er der sort for. 100% lammeskind. For: 100% polyester. Bør renses.

Farve: Sort
Størrelse: 34, 36, 38, 40, 42
2199 DKK

roll neck vest

INA

Humble by Sofie Ina roll neck vest. Smuk strikket vest med rullekrave. Vesten er strikket i kabelmønster og har et lille kort ærme. 100% økobomuld. 30 graders skånevask.

Farve: ecru
Størrelse: XS, M, L
599 DKK

waistcoat

ISOBELLE

Humble by Sofie Isobelle waistcoat. Teddy vest med lomme og krave. Perfekt vest til overgangssæsonen.

Farve: ecru
Størrelse: M
799 DKK

phoebe vest

PHOEBE VEST

Birgitte Herskind Phoebe vest. Skrædder syet habit vest skåret i recycled polyester. Super cool look. Vesten har revers, to lommer og lukkes med en enkelt knap. 100% recycled polyester. Bør renses.

Farve: Grå, Sort
Størrelse: 34, 36, 38, 40
1799 DKK

skindvest

SYRACUSE

Raiine Syracuse black biker leather waistcoat. Biker lædervest med rå lynlås detaljer og bælte med metalspænde. Denne vest er perfekt udendørs med en strik under, indenfor med en printet t-shirt. 100% lammeskind. Vesten er let oversized med ekstra længde.

Farve: Sort
Størrelse: 34, 36, 38
3699 DKK