Free Delivery And Returns For Every Order!
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Humble

Humble by Sofie - den kun 22 årige Sofie har udfra den nye bæredygtige trend skabt en lille perle i dansk mode.

Sofie har altid haft en stor passion for mode. Stilen er afslappet med en twist af rock n roll som passer perfekt ind i Milium´s univers.

Der er fuld fokus på bæredygtighed og at alle styles er lavet tidsløst så de kan leve i din garderobe i lang tid.

Alle HUMBLE-stilarter er lavet af mest mulige bæredygtige beklædningsgenstande, fremstillet af gennemsigtige, bæredygtige processer under CSR-godkendte omstændigheder, pakket i genbrugt og bæredygtig emballage.
Sofie er tilhænger af slow fashion, og få gange hvert år opretter jeg en ny kollektion, der kun består af et par nye stilarter, der alle vil supplere din nuværende HUMBLE garderobe, så du kan blande og bruge dine HUMBLE stilarter sammen igen og igen.
Alle HUMBLE stykker skal elskes og forblive i din garderobe for evigt. Det er blevet sædvanligt at købe tøj i større mængder og bære det nogle gange kun en håndfuld gange, før man kasserer det, og jeg vil virkelig ændre denne "brug og smid væk" -kultur. En kultur vi støtter ved at have fokus på kvalitet og lang livscyklus som f.eks. ved at købe solide brands der let kan sælges videre i secondhand.

Filters
Sort by
Display per page

roll neck vest

INA

Humble by Sofie Ina roll neck vest. Smuk strikket vest med rullekrave. Vesten er strikket i kabelmønster og har et lille kort ærme. 100% økobomuld. 30 graders skånevask.

Farve: ecru
Størrelse: XS, M, L
599 DKK

waistcoat

ISOBELLE

Humble by Sofie Isobelle waistcoat. Teddy vest med lomme og krave. Perfekt vest til overgangssæsonen.

Farve: ecru
Størrelse: M
799 DKK

sweatpants

ILVIE

Humble by Sofie Ilvie sweatpants. Sweatpants med broderet logo og cargolomme med lynlås. Buksen har elastik og snørre i taljen samt elastik i benåbning. 100% bomuld. 30 graders skånevask

Farve: ecru
Størrelse: M
599 DKK

pullover

IDALEEN

Humble by Sofie Idaleen pullover. Casual sweater i ternet mønster. Sweateren har rund hals og lange ærmer. Der er i ribkanter i alle afslutninger. 50% nylon, 17% alpaca, 17% uld, 11% acryl, 5% spandex. Vaskes på uldprogram. denne style er normal i størrelsen.

Farve: ecru
Størrelse: XS, M, L
699 DKK

strik m. tube ærme

HELEN

Humble by Sofie Helen pulover. Smuk alpaca strik med tube ærmer. Sweateren er boxy i pasformen og har rund hals samt ribafslutninger. 2% elastan, 4%uld, 8% alpaca, 9% nylon, 13% recycled polyester, 64% acryl. 30 graders skånevask. Normal i størrelsen.

Farve: Taupe
Størrelse: L
699 DKK