FRI FRAGT

Fri fragt på alle ordrer i DK

 

14 DAGES FULD RETURRET

på alle varer leveret i DK!

 

SIKKER BETALING

Milium benytter sikker betaling

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire

Zadig & Voltaire er et fænomenalt flot fransk mærke, der siden stiftelsen i 1997 har stået centralt på den internationale modescene. Zadig & Volaires nærmest øjeblikkelige succes – lige fra det øjeblik, mærket kom til verden – kan skyldes, at hovedmanden bag er Thierry Gillier. Han er nemlig tidligere topdesigner hos modehusene Thierry Mugler og Yves Saint Laurent samt barnebarn af Lacostes medstifter, Andre Gillier.

Thierry Gillier har skabt et brand, der indeholder kollektioner med en række signaturklassikere udført i blandt andet læder, bomuld og denim. Her på siden finder du et lækkert og nøje udvalgt sortiment af tøj, tasker og punge fra Zadig & Voltaire.

 

Zadig & Voltaire: Tøj og accessories i god kvalitet

Navnet Zadig & Voltaire refererer til den kendte franske filosof Voltaire, der levede i oplysningstiden, og et af hans kendte værker, Zadig ou la Destinée. Bogen handler om den gode og nydelige unge mand, Zadig, der lever i oldtidens Babylon og oplever store udsving – fra de højeste succes til de laveste fiaskoer – i sit liv. Hvis du iklæder dig Zadig & Voltaire, kan du være sikker på at opleve lige så store modemæssige succeser som værkets hovedperson. Mærket er nemlig kendt for sit rå, nutidige og luksuriøse tøj og accesories i god kvalitet. Stilen er inspireret af det klassiske og stilrene billede fra den franske high end – samt de modsætninger og sammenstillinger, der kendetegnede Voltaires fiktion.

 

Allerede et hit i Danmark

Selvom Zadig & Voltaire er et forholdsvist ungt mærke – med hovedsæde i Frankrig – er det allerede blevet et stort hit herhjemme. Og det på trods af at den første butik åbnede så sent som i 2012.

Nu er salget også rykket online, og hos Milium kan du vælge mellem tasker, punge, jakker, skjorter og t-shirts fra Zadig & Voltaire. Prøv at kigge vores udvalgt igennem, så bliver du måske den næste til at iføre dig det flotte tøj. Love is Endless, Art is Truth, Creativity is Freedom, Rock is Life , This is Zadig!

BRAND & CLIENTS