Free Delivery And Returns For Every Order!
altid gratis fragt i DK hurtig levering 14 dages gratis returret
Shopping cart
You have no items in your shopping cart.

Mother of Pearl

Mother of Pearl er et luksuriøst bæredygtigt dametøjsmærke, der hylder individualitet, ærlighed og bæredygtighed. Designet er klassisk, men aldrig kedeligt.

Grundlagt i 2002 skaber Mother of Pearl mode med humor, hjerte og samvittighed - moderne design med holdning, der ikke tærer på jordens resourcer

På bare 13 år er Amy Powney gået fra at feje gulvet i tilskæringsrummet hos Mother of Pearl til at tage roret som sin kreative direktør. Bæredygtighed har været en livslang lidenskab for Amy, og hun har været på mission for Mother of Pearl for at reducere dens indvirkning på planeten. Hendes bæredygtige modekollektioner er blevet vist på London Fashion Week og Copenhagen Fashion Week og er på lager af prestigefyldte globale detailhandlere, herunder Net-a-Porter, Harrods, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus og Goop.

”Der er ingen håndbog om, hvordan man gør et brand bæredygtigt, men jeg ville gerne vide fra start til slut, hvor vores produkt blev dyrket eller afledt, hvem der gjorde det og de sociale konsekvenser undervejs. Jeg har rejst for at finde de bedste fabrikker, leverandører og landmænd, der holder af planeten og dens indbyggere lige så meget som vi gør. "

I 2017 fik vi BFC / Vogue Designer Fashion Fund mulighed for at lancere No Frills, en kerne bæredygtig kollektion, der danner den daglige Mother of Pearl garderobe. Vi er stolte af at fremstille det af organiske og naturlige materialer med en gennemsigtig forsyningskæde, der først og fremmest lægger socialt ansvar, respekt for dyr og ringe miljøpåvirkning. Alt, hvad vi har lært på No Frills-rejsen, anvender vi på hele vores brand. Find Mother of Pearls No Frill kollektion hos Milium.

Filters
Sort by
Display per page

parker dress/shirt

PARKER DRESS

Mother of Pearl Parker oversized shirt/dress. Boyfriend skjortekjole med brede manchetter og guld kidney popper manchetknap. Skjorten har bindebælte og er rundskåret forneden. Lidt længere bagtil. 100% økologisk bomuld. 30 graders håndvask. Oversized fit.

Farve: Hvid
Størrelse: S/M, M/L
2399 DKK

shirt with kidney popper

DARCIE

Mother of Pearl Darcie shirt with kidney popper. Elegant fittet skjorte med puffede ærmer og signatur kidney poppers manchetknapper. 51% viscose, 37% økobomuld. 12% linen. Håndvaskes max 30 grader.

Farve: Creme, Strib
Størrelse: S, M, L, XS
1799 DKK

charlie tshirt with pearl

CHARLIE TEE

Mother of Pearl Charlie tee with pearls. Every day tee med opsmøg på ærmet og den ikoniske pearl-bar. 100% okø-bomuld. Håndvask max 30 grader.

Farve: Hvid, Sort
Størrelse: XS, M, L
1099 DKK

sweatshirt with pearl shoulder

DANI

Mother of Pearl Dani sweatshirt with pearl shoulders. Bestseller sweatshirten fra Mother of Pearls. Råt og enkelt skåret i økologisk bomuld. Sweatshirten er cropped og har påsyede ærmer med perledetaljer. Brug den til højtaljede bukser eller nederdel. 100% økologisk bomuld. Håndvaskes

Farve: Creme, Grå, Sort
Størrelse: S, M, L, XS
1799 DKK

tshirt oversized with pearl

MINTIE

Mother of Pearl Mintie oversized tee with pearls. Smukkeste t-shirt med ekstra længde og høj slids i siderne. T-shirten er dekoreret med perlestikker i ærmerne. 100% bomuld. Håndvaskes op til 30 grader. Oversize fit. Vælg din normale størrelse.

Farve: Hvid, Sort
Størrelse: S, XS, M
1099 DKK